Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви двигатели са Вашите 156-ци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Уверен съм че е така, всъщност съм наясно, че е така. И аз бих си взел дизел, но за съжаление все попадам на кофти екземпляри и винаги се връщам на бензинов вариант. Според мен е така защото дизела се купува да се кара в предвид икономиите които ще даде, въртат му се едни луди километри, джамбазина връща, ти харесваш колата водиш я на майстор , лягаш, бараш........бла бла, и два месеца след покупката, почва една........, както колегата RPWWD писа в по горния пост - "Като направиш една сметка колко пари са ти стрували ремонтите, колко време си загубил (а времето е пари), и не на последно място - колко нерви си скъсал, ще ме разбереш " , Е па не иска да го разбирам...........
    п.с "Винаги има по-голяма риба"
    Мисля че бях споменал че това ми е първата дизелова кола, да съм се оплаквал от нея? Ясно е че се опитвате да проявявате чувство за хумор, ама май ви се реве от мизериите, които свинспарковете са ви докарали и от всекидневната дарителска акция към Вальо Златев
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
      пич днеска сме 2009,за каква нова кола говориш
      всяка кола изтече ли и гаранцията почва да дава проблеми,но на новите коли проблемите са по-скъпиъъщо консумативите
      А пък старите стават още по-стари, още по-развалени, и ОЩЕ ПО-РЪЖДЯСАЛИ, бе скакауец
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        А пък старите стават още по-стари, още по-развалени, и ОЩЕ ПО-РЪЖДЯСАЛИ, бе скакауец
        щом ти е ръждясала значи се е търкаляла някъде и после са ти я пробутали
        а ти сигурно си от тези "СОФИАНЦИ" които задръстват изходите на столицата в петък на път за родното село пай се идем да се похвалим с кюмбето
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

• Леле тоя се засегна на тема ръжда И са кво, като си немате парно у Пеуник ще ме дразниш с печката "циганска радост" ли
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Леле тоя се засегна на тема ръжда И са кво, като си немате парно у Пеуник ще ме дразниш с печката "циганска радост" ли
            нашето парно е на въглища и не мръзнем като вас
            ако не е кюмуро че ми се грееш на к..О
            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
            Продавам Алфи на части!

Comment

• Къде е характерния звук за алфа в дизеловия мотор ? Каква кола карате ?
              Alfa Romeo 156,1.8TS,1999

Comment

• Бла-бла-бла, ще те видим скоро и тебе Любчо с тоя 10 годишен кошник в раздел "ремонти и подобрения с цени" И да не забравиш да си налепиш квадратчета и надписи " Racing", че къв кюмюр си тогава? Айде със здраве, че е време да биеш жената
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• И тука май замириса на кош

Comment

Бла-бла-бла, ще те видим скоро и тебе Любчо с тоя 10 годишен кошник в раздел "ремонти и подобрения с цени" И да не забравиш да си налепиш квадратчета и надписи " Racing", че къв кюмюр си тогава? Айде със здраве, че е време да биеш жената
                    не съм женен а ти май си прекалил с алкохолните молекули днесне се качвай на кюмбето да не пребиеш някой
                    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                    Продавам Алфи на части!

Comment

• Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                      не съм женен а ти май си прекалил с алкохолните молекули днесне се качвай на кюмбето да не пребиеш някой
                      Подсещаш ме че е време за бира Пожелавам ти възможно най-малко мизерии със свинспарка, и дано като успееш да се отървеш от тоя таралеж дето си си сложил в гащите, бъдеш малко по-зрял и умерен
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Подсещаш ме че е време за бира Пожелавам ти възможно най-малко мизерии със свинспарка, и дано като успееш да се отървеш от тоя таралеж дето си си сложил в гащите, бъдеш малко по-зрял и умерен
                        Мисля че ако се мислиш за зрял отдавна трябваше да спреш да сереш в темата
                        Много хора се опитват да ти обяснят че е въпрос на избор. Сам можеш да избереш дали да пиеш домашна ракия която е евтина или да си купуваш марков алкохол от магазина крайния резултат след употребата и на двете е една и съща.
                        Не си мисли че като си взел дизел и той е много различен от бензина не знам защо така си мислиш НИЕ спонсорите на Валентин Златев ви напомняме че дизеловия автомобил освен че е по икономичен има и по скъпа поддръжка на определени възли и агрегати свързани с въпросната дизелова уредба като не ти пожелавам да ги сменяш тези части, като демпфер на ремъчна шайба демпфер на маховика, помпа високо налягане разни датчици по помпата и турбина със съответните и клапани и може би най скъпата част дюзи.
                        А ние спонсорите имаме се различаваме от вашия супер автомобил с само 8 свещи бубини ламбда сонда вариатор нали се сещаш че са доста по малко от дизела.
                        А отделно алфата с дизелов двигател с доста по тежка предница( от бензиновата) която мачка всички тампони по предницата и се разбива доста по бързоот тези като на спонсорите.
                        156 1,8 ТS 99
                        Nissan Murano 2005

Comment

• Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                          Мисля че ако се мислиш за зрял отдавна трябваше да спреш да сереш в темата
                          Много хора се опитват да ти обяснят че е въпрос на избор. Сам можеш да избереш дали да пиеш домашна ракия която е евтина или да си купуваш марков алкохол от магазина крайния резултат след употребата и на двете е една и съща.
                          Не си мисли че като си взел дизел и той е много различен от бензина не знам защо така си мислиш НИЕ спонсорите на Валентин Златев ви напомняме че дизеловия автомобил освен че е по икономичен има и по скъпа поддръжка на определени възли и агрегати свързани с въпросната дизелова уредба като не ти пожелавам да ги сменяш тези части, като демпфер на ремъчна шайба демпфер на маховика, помпа високо налягане разни датчици по помпата и турбина със съответните и клапани и може би най скъпата част дюзи.
                          А ние спонсорите имаме се различаваме от вашия супер автомобил с само 8 свещи бубини ламбда сонда вариатор нали се сещаш че са доста по малко от дизела.
                          А отделно алфата с дизелов двигател с доста по тежка предница( от бензиновата) която мачка всички тампони по предницата и се разбива доста по бързоот тези като на спонсорите.
                          Новачев, начинът по който е зададена темата предполага "сране", но пък кво от тва - форум е, стига да не се псуваме на лична основа На доста места съм защитавал тезата че, колкото е по-нов автомобила толкова по-добре - е, моят още е далеч от определението 10-годишен и нямам намерение да го чакам да стане такъв, така че едва ли всички тези неща ще ме сполетят. За година и малко съм сменил един съединител (консуматив, макар и нерегулярен) и датчик "Бош" на коляновия вал. През това време, нито "тежката предница" ми е повлияла на окачването, нито съм се оплаквал от "забиване", "нестабилни обороти", "защо ми харчи 20/100 градско" и т.н. непрекъснати болежки, от които реват "спонсорите" Толкова по въпроса, моето участие по тази "осрана" тема приключва, чакам с нетърпение следващата такава да допринеса за консолидирането на бензинджииските редици.
                          П.п. защо от Алфа се отказаха от TS технологията в 159 и почнаха да монтират опелските JTS/Direct Ecotec
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

така че едва ли всички тези неща ще ме сполетят.
                            Голяма ДУМА не казвай ..............

п.с. караш Алфа Ромео

Comment

• Колко глупаво разсъждаваш само...дали 2000г дали 2003 същия к*р бр батка,ти чувашли се кви ги дрънкаш...
                              колко нови коли са закъсвали не е истина и то наистина нови...за тия три годинки тука да ми се надуваш...

Днес на един светофар като чух едно ЖТД как тракаше си помислих как може алфа ромео да изсерът такъв мотор...(като сме тръгнали да се нацепваме да продължаваме) просто не ми ги хвалете такива дръндолети...ако ще и един на сто да гори няма да карам такова нещо!
                              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

• Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
                                Колко глупаво разсъждаваш само...дали 2000г дали 2003 същия к*р бр батка,ти чувашли се кви ги дрънкаш...
                                колко нови коли са закъсвали не е истина и то наистина нови...за тия три годинки тука да ми се надуваш...

Днес на един светофар като чух едно ЖТД как тракаше си помислих как може алфа ромео да изсерът такъв мотор...(като сме тръгнали да се нацепваме да продължаваме) просто не ми ги хвалете такива дръндолети...ако ще и един на сто да гори няма да карам такова нещо!
                                Е не с лошо към дизелите!!! Ми днес по светофарите се засякох с няколко бензинови 156 дето тракаха доста по-здраво от моята!!!

Ми аз съм с дизел защото
                                1. нафтата ми е по 1,20-1,30лв
                                2. над 2000 оборота има много готин звук (поне на мен моята ми харесва как звучи)

Тъй че темата беше кой с какъв двигател е, а не кой двигател е по хубав
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X